K

Fotturer i Lofoten - Lofoten Aktiv

Adresse: LOFOTEN KAJAKK AS Rødmyrveien 24, 8310 Kabelvåg Vis kart

Adresse: LOFOTEN KAJAKK AS Rødmyrveien 24, 8310 Kabelvåg

Lofoten Aktiv tilbyr alt fra toppturer mot de høyeste toppene til lettere og interessante kystvandringer på stier brukt gjennom mange generasjoner.

Lofoten Aktiv tilbyr alle typer "muskel-drevet" og miljøvennlig utendørsaktiviteter i Lofoten.

Fra toppturer mot de høyeste toppene til lettere og interessante kystvandringer på stier brukt gjennom mange generasjoner. Våre turer er for alle som ønsker å oppleve vår vakre og rene natur på nært hold.

Toppturer krever mer av fysisk utfoldelse mens de fleste turer er egnet for familier. Ønsker du noe spesielt er det bare å ta kontakt, kanskje vi har en spesialtur akkurat dit du/dere har lyst å dra.

Lofoten Kajakk er den første bedriften i Nord Norge som er en ”Godkjent Norsk Økoturisme” bedrift. På nettsiden www.ecotourismnorway.org kan du lese mer.

Hver av våre guider tar med opp til 15 personer på de fleste turene, er det en utfordrende tur tar hver guide med færre gjester.

Vår natur er sårbar slik at alle våre turer gjennomføres etter "Trø Varsomt" prinsippene (Leave No Trace) og alle gjester passer på at ikke noe ligger igjen etter oss på turen.

Lofoten Kajakk har turer som begynner kl 10:00 fra Turistinformasjonen på Torget i Svolvær. Vi drar med buss/minibuss ut til stedet fotturen starter.

Vis mer

Om denne aktivitet

Build: 17.02.2020 17:49:08, Host: online3core18, DB: o3.cbguide-7607.cbischannel-24216.v1 online3data03.db.citybreak.com:8080, Controller: Activity, Action: showdetails